10 dana nakon gubitka majke Karleuša donijela tešku odluku

Jeleni je jako teško palo to što je izgubila svoj oslonac najboljeg prijatelja, ljubav, vjeru, na jedan način, kako navode izvori bliski prijatlejici, Jelena se osjeća usaljeno i kao da je izgubila sve na svijetu. Njoj je Divna bila bukvano sve.

Nakon Divnine smti, Jelena je danima patila, pila jake sedative i dozivala ime svoje majke. Nije jedno vrijeme željela ni da jede ni da pije, a sada saznajemo nove detalje i odluke koje je donijela Jelena Karleuša:

Jelena je bila jako vezana za majku, to je očigledno, njih dvije su imale jedna drugu za sve. Ona je njoj kćerka jedinica, centar svijeta. Jelena je jedno jutro došla i rekla kako ona nikada ne želi da proda kuću u kojoj je do zadnjeg dana svog života živjela njena majka Divna. – rekao je izvor, pa dodao:

Ona je istakla d ane želi da iko dira išta u kući, želi da sve ostane netaknuto, onako kako je Divna ostavila. To će joj mnogo značiti, tu ona ima jako lijepe uspomene. Duško i Jelena su Divni željeli da kupe luksuzan stan u blizini njih.

Divna ovo nikada nije željela, jer se njena kuća nala

zi na kraju jedne slijepe ulice, a tu je pronašla svoj mir. – dodao je izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *