Napustila Beograd i vratila se u rodno selo: Ovako izgleda Stojin ranč u njenom selu, muž ne želi tamo da živi

Stoja i njen suprug su pronašli svoj mir u  rodnom selu koje se zove Perlezi. Naime, ona je tu sa svojim voljenim suprugom u zadnje vrijeme jako puno vremena, mnogo više nego u Beogradu. Izvor blizak pjevačici je otkrio nekoliko detalja vezano za sve ovo:

Ona zajedno sa svojim mužem voli svoj ranč, provode tamo dosta vremena. U Beograd dođe samo poslovno, ukoliko ide na put ili ima nastup. Čim sleti na zračnu luku, vraća se u Perleze. Vjerovatno su tamo našli svoju sreću i mir. – rekao je izvor jako blizak Stoji.

Igor ponekad i ne želi tamo dosta da bude ali Stoja bi tamo mogla da živi. Kaže da se odmori od estrade i medija. Tu je kao svoj na svom, nakon smrti njenih roditelja, ona je kuću i ranč obnovila, da vidite samo kako to izgleda lijepo. Prava oaza mira. – završio je izvor.

Poznate ličnosti obično vole mirna mjesta kako bi pobjegli od svoje profesije i svoje popularnosti. U nastavku teksta ćete imati priliku da vidite jedan dio ranča koji posjećuje stalno i gdje boravi Stoja, pogledajte i sami kako izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *