Saša Breni sve sasuo u lice, svi zanijemili: Kad si došla kod mene, kofer ti kanapom bio vezan

Lepa Brena i vlasnik Grand produkcije Saša Popović godinama uspiješno sarađuju. Mnogo puta su isticali da se njih dvoje nikada nisu svađali, ali smo svijedoci da se znaju prepirati i jedno drugome reći istinu u lice.

Lepa Brena je bila gost Grand specijal emisije, a Saša je tu njoj rekao nekoliko zanimljivih činjenica. Naime, bilo je postavljeno pitanje kojoj su grupi pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen islamović. Lepa Brena je dala tačan odgovor i rekla Divlje jagode.

Da nisi znala odgovor na ovo pitanje, izbacili bi te iz emisije. Znate li da je Brena bila rokerka, kada smo izgubili pjevačicu 1978 godine, pitao sam da li ima neka pjevačica da je zamijeni. Tada su rekli da ima jedna jako lijepa rokerka, pa se pojavila lepa Brena ispred mene kao Dženis Džoplin. – rekao je Saša dok je pokazivao koliko je Brena visočija od njega.

Od tebe niti je tada bilo teško biti veći, niti deblji, ja sam imala 84 kilograma a ti samo 54. – sa osmijehom je odgovorila Brena, a Saša je nastavio:

Ma ja kad sam u to vrijeme stao na novčanik bio sam viši od tebe, ja sam vodio slatki grijeh i imao dosta novca, a ti pjevala za 100 dinara po igrankama. -istakao je Popović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *