Seka je imala r*daljke po seoskim kafanama svaku noć: Dara se obrušila na bivšu drugaricu, izvrijeđala je strašno (Foto)

Izgleda da Dara Bubamara ne prestaje da osuđuje pjevačicu koja je jako žestoko osudila njen već drugi po redu po*no skandal. Dara nije imala granica pa je poručila Seki jako uvrijedljivu poruku. Dara je javno na jednoj društvenoj mreži objavila priču koja je privukla velik broj pažnje.

Ona je na svijetlo dana iznijela činjenicu kako je Seka Aleksić svaku noć imala tako zvane redaljke dok je nastupala u kafanama na Mačvi i Lipolistu. Da li ste upoznati sa činjenicom da je Dara slučajno ili pak namjerno na svoj istagram profil objavila provokativan snimak.

Na tom snimku ona drži di*do i stavlja usta, ali nakon nekoliko sekundi isti je obrisala. Kao i sve ostalo ovo nije prošlo nezapaženo, pa je izazvalo opću pometnju. Ljudi su jako brzo skinuli snimak, koji se proširio na društvenim mrežama.

Dara se oglasila i napisala da joj se omaklo, izvinula se svima, pa navela da je malo vježbala. Njene kolegice su je žestoko osudile zbog ovog postupka, a jedna od njih je i Seka Aleksić. Dara se oglasila, pa isprozivala Seku na Instagramu:

Ovo su samo neke objave, a ostanite s nama ukoliko želite vidjeti da li će se ovo nastaviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *