Detalj u kupatilu sve raspametio: Zavirite u djevojački stan popularne Stanije koji je skupo platila (Foto)

Stanija Dobrojević je postrala poznata učešćem u rijeliti programima, a poslije je sebe prozvala starletom, što je danas svi i smatraju. Svi smo imali prilike gledati njene polu nage fotografije sa kojima je i skrenula veliku pažnju na sebe.

Ona je trenutno učesnica jednog jako popraćenog i gledanog rijaliti programa pod nazivom Zadruga 2. Poznato je da Stanija veći dio godine provede u Majamiju, gdje se skrasila na neki način, ali kada se vrati u Srbiju vrijeme provodi u svom ličnom stanu koji se nalazi u Novom Sadu.

Volim svoj stan, cijeli život sam radila, a sve pare sam uložila u njega. Naime, sama pomisao da se nalazi u centru Novog Sada je skupa, a kvadrat je takošer skupo koštao, platila sam svaki kvadrat 1.500 eura. Ovo jeste mali stan, ali je uređen po mom ukusu do posljednjeg detalja. – otpočela je Stanija.

Ovo je manja garsonjera, uvijek je mogu iskoristiti, prodati ili prepraviti u kancelariju i poslovni prostor. Trenutno je to moj najveći uspijeh u životu. – završila je svoje izlaganje poznata starleta. Pogledajte i sami kako izgleda stan Stanije, vjerujemo da će vas se svidjeti:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *