Emotivna ispovijest koja slama srce: “Divna Karleuša je potpuno promijenila život moje porodice”

Divna Karleuša je bila jako dobar čovjek, o njenoj humanosti su mnogi pisali i pričali iako ona nije voljela da se to ističe. Zorka J je odlučila da za medije ispriča koliko joj je ova žena pomogla u životu krajem osamdesetih godina.

Ona je živjela sa djetetom i mužem, kako kaže radili su naporno i borili se da zarade koji dinar, kao i svi ljudi. Ona je poželjela da pokrenu privatni biznis, iako je znala da to možda uspije, a možda ne. Ipak su na kraju otovrili cvijećaru.

Posao nije išao, mislili smo da je to naš kraj, znali smo da nas može spasiti jedino reklama na Radio Beogradu. Skupili smo nešto novca za tu reklamu, a redatelj nas je spojio sa Divnom. Ona je reklamirala naše cvijeće, našu cvijećaru.

Sve se promijenilo, počeli smo da prodajemo u rekordnom broju velik broj cvijeća. Morala sam da zaposlim dosta više radnika, zahvalna sam Divni do kraja života. Imali smo mnogo posla, za samo 2 sedmice smo mogli da sebi priuštimo jedno pristojno auto. – rekal je sa osmijehom na licu Zorka, koja je istakla Divninu dobrotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *