Pjevač otkrio kako mu je žena izgledala samo 10 minuta nakon porođaja: 2 godine šutio pa napravio lom na internetu (Foto)

Nikola Rokvić je dugi niz godina na estradnom nebu, a moramo naglasiti da je jako aktivan na nekim društvenim mrežama. Nedavno je objavio fotografiju koja je izazvala lavinu komentara, pozitivnih uglavnom. Zanima li vas o kakvoj fotografiji se radi?

Naime, na toj fotografiji se nalazi njegova žena Bojana Barović i Nikola Rokvić. Ovo je bila njegova prva fotografija sa rođenom kćerkom Leonom. Možemo vidjeti da je fotografija neobična, zanimljivo je što su oni na istoj se našalili i zamijenili uloge.

U opisu fotografije ćete moći vidjeti da je on naglasio da je ova slika nastala samo 10 minuta nakon Bojaninog porođaja. Bojana je stajala kraj kraveta u kome je ležao Nikola koji je držao novo rođenu bebu u naručju.

On se iz samo njemu poznatog razloga prisjetio ovih lijepih i nezaboravnih trenutaka, izgleda da su Nikoli proradile emocije koje se tiču porođaja njegove voljene supruge. Pogledajte i sami u nastavku teksta kako izgleda ta fotografija, ali obratite pažnju i na opis iste:

Na ovoj fotografiji se vidi koliko su oni u velikoj ljubavi i skladu, ali svoju sreću nisu mogli sakriti. Svi su bili oduševljeni ovom fotografijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *