Popularni pjevač Amar Gile završio u bolnici, a evo šta su mu ljekari otkrili

Vjerujemo da ste svi vi doživjeli onaj osjećaj kada cvam ništa ne ide od ruke, i kada vam sve krene na gore. Kako saznajemo od muzičara i pjevača Amara Jašarspahić poznatijeg po svom nadimku Gile je sve krenulo na gore, što se tiče njegove zdravstvene situacije.

Da li ste upoznati sa informacijom da je ovaj pjevač otkazao jedan nastup zbog svog zdravstvenog stanja. Naime, on je morao ležati u bolnici punih mjesec dana, a razlog tome je bio što mu je pukao čir, poslije izlaska iz bolnice desio se još jedan problem.

Neposredno nakon napuštanja bolnice Amar Gile je uganuo nogu, pa su svi komentarisali kako mu baš i ne ide od ruke da se odvoji od bolnice.

Prije jedan mjesec svi smo trebali da sa Giletom idemo na jednu jako dobru svirku u Makedoniju. Kada smo se spremili za put, Gile se počeo žaliti na stršane bolove u prijedjelu stomaka. Mi smo ga odjeli kod ljekara, pa su mu odmah otkrili čir na želudcu.

Mjesec dana nismo imali nastup, sve svirke smo otkazali. Kada s eoporavio, otišao je da igra tenisa, pa tu ugane nogu, zamislite. – za medije je progoviro jedan član njihovog benda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *