Popularnoj pjevačici suprug iznenada preminuo, a kobnu vijest saznala na nastupu

Ona je bila jako mlada kada je upoznala jednog čovjeka, tada nije ni slutila da će joj taj isti čovjek biti suprug. Prvi razlog zašto nije slutila je taj što joj se taj čovjek na prvi pogled uopšte nije sviđao, bio je joj previše antipatičan, saznajemo od jednog izvora.

Sloba je dao sve od sebe i na kraju osvojio Snežanu Đurišić. Kada su njih dvoje uplovili u emotivnu vezu, Snežana je bila maloljetna. Oni su krenuli da se zabavljaju na njegov rođendan 23. februara, a ona je napunila 18 godina malo poslije, tačnije 6. juna.

Samo nakon pet dana je pobjegla i krunisala svoju ljubav sa Slobom. Njeni roditelji su bili jako razočarani u svoju kćerku i njen postupak, ali su sve to kao porodica poslije prevazišli. Njih dvoje su se vjenčali davne 1977 godine.

Moj muž je izdahnuo na holu jednog hotela u kome sam trebala tu noć nastupati. On kao da je osjetio da će se nešto desiti, naime, on je meni govorio da ako on umre, ja ne smijem da odustanem od sebe i djece. Sve se desilo jako brzo i surovo. Moja djeca su tada bila na svadbi. – rekla je Snežana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *