Poslao majci sliku sa djevojkom, a sad bi se najradije ubio od sramote (Foto)

On dolazi iz američke države Tenesi, a njegovo ime je Valans Mejson koji trenutno ima samo dvadeset i dvije godine. Zašto je ovaj dečko postao tako zanimljiv da o njemu pišu mnogi portali? Naime, on je svojoj majci na prvi pogled poslao jednu jako bezazlenu fotografiju, ali nije sagledao sve detalje iste.

Sigurno se pitate šta je na toj fotografiji, pa je ova vijest obišla svijet. Na toj fotografiji se nalazi njegova sadašnja djevojka koja s ezove Megan, ona leži u njihovom krevetu, u odjeći. Sigurno vam ovo izgleda kao bezazlena fotografija, ali vidjet ćete da to nije tako.

Na prvi pogled kada vidite sliku koju ćemo vam ostaviti ispod ovog teksta, reći ćete da je ovo užasna vijest te da ovdje nema ništa zanimljivo, ali ne sudite po prvom pogledu, ostanite čitati ostatak teksta i vidjet ćete koliku je grešku napravio ovaj mladić:

Kao što vidite na fotografiji se iznad glave djevojke nalaze se*ualna pomagala, da li je u redu da se ovo slika i pošalje majci. Povodom ovoga oglasio se i on na društvene mreže, pogledajte i sami kako sve to izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *