Čolu i Davorina svi odmah prepoznaju, ali znate li ko je bucko u sredini, danas san mnogih žena (Foto)

U nastavku teksta ćemo vam postaviti jednu jako zanimljivu fotografiju, ali vjerujemo da nikada nećete moći sto postotno reći ko se nalazi na postavljenoj fotografiji. Kada saznate ko je na fotografiji, ostat ćete šokirani, jer se taj mladić totalno promijenio.

Ova fotografija je nastala 1972 godine u Trstu, a na njoj zasigurno na prvi pogled odmah prepoznajete poznatog pjevača Zdravka Čolića, to je bio lakši dio prepoznavanja, da se ne veselite previše. Ukoliko spadate u ove starije generacije, sigurno ste na prvu prepoznali i Davorina Popovića.

Sada kada je u pitanju mladić koji je najniži i koji se nalazi u sredini, postavlja se pitanje, ko je on. Ovdje vam ne mogu pomoći ni godine starosti, jer nikada sami nećete moći odgovoriti na ovo pitanje, ukoliko možete, vi ste stvarno osoba sa jakim zapažanjem.

Ovaj debeli mladić u sredini je Đule Van Gog. Vjerujemo da nikada ne biste ni pomislili da je to on. On je došao do skoro totalne transformacije u svom izgledu, a to možete da vidite i po fotografijama u tekstu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *