Luksuz u kojem uživa sa ženom i kćerkama: Evo gdje živi najveća balkanska zvijezda, Zdravko Čolić (Foto)

Zdravko Čolić je nekada živio u jednom od najelitnijih naselja na Dedinju, ali izgleda da tu nije pronalazi svoj porodični mir i sreću, pa je 2010 godine donio jednu jako bitnu odluku, a to je da se sa svojom porodicom preseli na Košutnjak.

On spada u jedne od najvećih zvijezda u cijelom regionu, a sada možemo da vidimo da je uspio da sebi priušti život u najmirnijem, najluksuznijem i najskupljem dijelu Beograda. Ovdje je kupio vilu od koje je napravio veliko porodično gnijezdo.

U vilu su došle i njegove tri princeze, supruga Aleksandra i kćerkice Lara i Una, koje su Aleksandra i Željko dobili u velikoj ljubavi. Kako saznajemo prema nezvaničnim informacijama 2010 godine je Čolić dao dobre pare za ovu vilu.

U pitanj je velika suma novca, 850.000 eura. Oni nisu žalili i željeli su d akupe ovaj dom, jer kako saznajemo njima on pruža bijeg od medija, stvarnosti i jednu veliku oazu mira. Kada prolazite kraj njegove vile, zaista osjetitie taj mir. Pogledajte kako izgleda vila od ovog poznatog pjevača:

Zdravko Čolić ima zaista prelijepu vilu, ali prije svega u njoj jako skladnu porodicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *