Odlučila progovoriti o aferi sa Karleušinim mužem: Ovo je prava istina o našem odnosu

Sofija Milošević je došla u  žižu interesovanja medija, i privukla na sebe veliku medisku pažnju kada je počela da kruži informacija kako je ona imala emotivnu aferu sa mužem Jelene Karleuše, poznatim fudbalerom Duškom Tošićem.

Ona je poslije imala mnogo puta priliku da kaže nešto o tome, ali nikada se nije izjasnila. Nešto se očigledno dogodilo, pa je Sofija kontaktirala medije i odlučila da kaže koja je to njena strana priče, pogledajte i sami:

Ja sam bila u tome, iako nisam bila ja bitna, nisam bila akter. Sve sam bila kriva i u priču me uvukla samo jedna činjenica što sam za stolom sjedila sa Duškom i Piksijem, ali inače se družim sa njegovom kćerkom, to niko nije pisao.

Ova priča je nekome odgovarala, mislim da bih mogla znati i kome, ali ne želim to da iznosim. Čula sam se s Jelenom, nekako smo se zbližile, postale smo prijateljice. Jelena nije nikada vjerovala tim natpisima, jer niko nije znao da je tada za našim stolom bila još jedna osoba, to je Jelenina tetka. – završila je Sofija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *