Andreana Čekić sa ljubavnikom bila u wc-u, dok je suprug čekao ispred, ‘akcija’ trajala 15 minuta

O njoj su se do sada pisale uglavnom najljepše vijesti, jer javnost nije bila upućena u njen život, međutim, u zadnje vrijeme su isplivale mnoge istine vezane za ovu pjevačicu. Jedna istina koja je pogodila široke narodne mase je da se ona zaglavila u toaletu jedne kafane sa Markom.

Unutra su bili preko 15 minuta, a dok su boravili unutra, svi ostali ispred vrata su mogli čuti strastvene uzdahe i jake poljupce. Nekoliko metara od ovog toaleta i ove strasti nalazio se Ivan u provodu. Ona je bila u wcu sa oženjenim čovjekom, tačnije njenim sadašnjim dečkom Markom Miloševićem.

Ivan Miladinović je sada bivši suprug Aleksanre, a on je samo nekoliko metara sjedio ispred tog toaleta. Izgleda da Andreana Čekić kada voli ne gleda ni vrijeme ni mjesto, jer očigledno joj nije bilo stalo do mišljenja ostalih ljudi, dok je to radila tako javno.

Izvor koji je bio prisutan tu, dao je izjavu za medije, pogledajte i sami šta je izbor rekao za gore navedenu situaciju. Gošća je istakla da ona ne zna šta je bilo, ali da svi mogu pretpostaviti:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *