Bezobziran: Darko Lazić ne viđa i ne finansira svoje dijete, neće da potpiše razvod

Ana Sević je željela da se sporazumno razvezde od Darka Lazića, ali izgleda da ni na jedan način nije mogla da ubijedi svog bivšeg muža da potpise papire, pa je odlučila da podnese tužbu da ih sud razvede kad već oni nisu mogli.

Ana je željela da se sporazumno razvede, ali Darko se nikada nije pojavljivao na zakazanim termina, tako je prošlo pet mjeseci. Kada je nakon pet mjeseci došao, sve je prihvatio, rekao je da želi sporazmni razvod i da Ana i Lorena mogu ostati u stanu.

Poslije ovog dolaska se više nikada opet nije odazvao na pozive, Ana ga je molila nekoliko puta da dođe, ali on nije, pravio se lud, pa je ona bila primorana da ga tuži, nije to željela, ali jednostavno je morala. Darko se sada vadi na jednu priču.

On govori da ga je Ana varala, ali to nije istina, razlog za razvod su njegovi poroci, nije nikada bio kući.Darko ne zove ni dijete, Lorena je bila zadnja 3 mjeseca kod Darka na Anino insistiranje samo tri puta. On je ne zove, niti izvršava financiske obaveze koje ima prema Loreni. – rekla je Anina prijatlejica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *