Priznanje Milijane (21) š0kiralo sve: Bila sam sil0vana, izvadio je nož pa me prisilio da spavam s njim

Svi znamo da su Milojko i Milijana par koji je dospio u žižu interesovanja zbog svoje priče, a to je razlika u godinama. Milijana je od svog trenutnog vjerenika mlađa 53 godine. Sve ovo je zainteresovalo javnost, a televizijska kuća Happy je uvidjela da bi im to moglo dići gledanost, pa su par pozvali u rijaliti.

Oni su nedavno postali ravnopravni učesnici rijaliti programa pod nazivom Parovi. Milijana i Milojko ne prestaju da privlače pažnju na sebe, samo je sada pitanje da li to rade svjesno ili nesvjesno. Milijana je progovorila o sil0vanju koje je doživjela i neimaštini njenih roditelja.

Istakla je da je silovo stariji čovjek koji joj je bio ljubavnik, te da se sada tuže zbog toga. Ona je rekla da je s njim i prije imala odnose, da je on kamataš koji joj posuđivao pare dok njeni roditelji nisu imali novca i bilo im je teško.

Krenuli smo prema baki da uzmemo pare, rekao mi je da ne može uzeti pare, kad smo bili na pola puta. Sakrenuo je s puta i želio da spavam s njim, nisam željela, naravno. Onda je uzeo nož i počeo da mi prijeti, rekao je da ne pokušavam pobjeći jer ću spavati s njim ,željela to ili ne.

Ja sam pokušala, bacio mi je moj mobitel, zaključao vrata, stavio nož pod vrat, bilo je jako teško. – rekla je kroz suze Milijana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *