Svi ostali izbezumljeni: Takmičarka izgledom uplašila žiri Zvezda Granda, a kada je vidite sve će vam biti jasno (Video)

Sandra Mirkovska pred žiri zvijezda granda s epojavila u pomalo čudnom i nesvakidašnjem izdanju. Ona je samouvjereno stala ispred cijenjenog žirija ovog muzičkog takmičenja, ali i pred milione ljudi koji su pratili emisiju putem malih ekrana.

Ona je imala lice ofarbano u bijelo, sa čisto bijelom haljinom, ovo je izazvalo brojne komentare ljudi, ali i članova žirija. Članovi žirija su komentarisali njen nastup, a ni Viki Miljković nije ostala suzdržana pa je rekla kako ona nije trebala da stavi masku, da je s tim zablokirala svoja usta.

Viki je istakla da je ona čula da Sandra zna da pjeva, ali da nije smjela ofarbati svoje lice i zategnuti usta. Ona je odlučila da se predstavi svima sa pjesmom od Vesne Zmijanac a naziv pjesme je šta ostane kada padnu haljine.

Sandra je obrazložila svima zašto je stavila masku, rekla je da je željela da se istakne u masi istih, da bude orginalna i unikatna. Na ovaj način se ona odbranila od komentara žirija. Pogledajte cijeli nastup na 1:10:10 u nastavku teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *