Otvoreno pismo Davidove majke uzdrmalo sve: Sramota me da slušam laži Aleksande, ovo je prava istina

Otvoreno pismo Davidove majke uzdrmalo sve: Sramota me da slušam laži Aleksande, ovo je prava istina

Jedan period je odlučila da brani prevarenu snajku Aleksandru Subotić, ali izgleda da je donijela odluku da je više ne želi da je brani. Naime, majka Davida Dragojevića, svima poznata Biljana je rekla nešto što je iznenadilo mnoge.

Biljana je vidno razočarana sa svim pričama koje Aleksanra iznosi u rijaliti programu u kome se trenutno nalazi.Izgleda da nije očekivala da će ona po povratku tako postupiti. Ona je odlučila da pordži svog sina i iznese neke činjenice koje su jasne:

Dragi ljudi, vidim da pratite rijaliti program Zadruga, moram da iznesem neke očite činjenice, svi vi napadate Davida, svi pitate kako se David zaljubio za tako kratak vremenski period ali niko se ne pita kako je Aleksandra našla nekog novog koji joj je pomogao u pronalaženju stana, ja vrlo dobro znam ko je ta osoba.

Pitam se da li je moguće da govori da je Mungos izbacio iz stana kad zna da to nije bilo tako. David je nju volio ali je ona kriva što je ugasila u njemu sve emocije, gušila ga je, a sada ga napada.  – rekla je Biljana.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *