Viki ne skida osmijeh s lica, pokazala svoj novi stan u Beogradu: Kad vidite taj luksuz, zastat će vam dah (Foto)

Viki ne skida osmijeh s lica, pokazala svoj novi stan u Beogradu: Kad vidite taj luksuz, zastat će vam dah (Foto)

Viki Miljković je jedna od najpoznatijih pjevačica na estradnom nebu, jedna jako zanimljiva činjenica je da je ona još u toku prošle godine kupila čak tri stana u Beogradu na vodu. Ona je putem svojih društvenih mreža otrila kako će se njena porodica uskoro useliti u jedan od najvećih stanova.

Naime, taj stan ima 150 kvadrata. Ona je istakla da ostale stanove koje posjeduje planira da da na izdavanje, dok će neke ostaviti za borvak njenih prijatelja koji budu dolazili njoj u posjetu i koja bude potreban smještaj.

Viki je jako aktivna na svojim društvenim mrežama, te sa svojim pratiocima dijeli sve. Ovoga puta je podijelila fotografije na kojima se vidi pogled iz njenog novog luksuznog stana. U nastavku teksta ćete moći vidjeti o kakavom pogledu se radi, vjerujemo da ćete biti oduševljeni:

Kao što i sami znate Viki je postigla karijeru na kojoj joj mogu pozavidjeti mnoge njene kolege, ona je oduvijek dolazila do određene doze odbojnosti od strane svojih kolega pa se oduvijek kao dama nosila sa tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *