'Začepi gubicu': Izbila žestoka svađa u emisiji, a onda je Karleuša rekla samo jednu rečenicu, nastao je haos

‘Začepi gubicu’: Izbila žestoka svađa u emisiji, a onda je Karleuša rekla samo jednu rečenicu, nastao je haos

Emisija Zvezde Granda je jedna od najgledanijih muzičkih takmičenja, svi znamo da su članovi žirija jako impulsivni, te da često dođe do sukoba mišljenja. Ovoga puta Jelena Karleuša i Marija Šerifović su se opasno sukobile.

Naime, one nisu dijelile mišljenje oko jednog kandidata, Jelena Karleuša je dala sebi za pravo ta tog kandidata pohvali, ali Mariji Šerifović se to očigledno nije dopalo pa je jako burno odreagovala. Nekako smo navikli na sukobe između ove dvije pjevačice.

Marija je rekla svojoj najdražoj kolegici: Žačepi svoju gubicu. Ali Jelena je nastavila da daje svoj komentar kao da nije ni čula Mariju, sve ovo je dodatno iznerviralo Mariju, pa je u jednom trenutku pokušala Jeleni Karleuši da isključi mikrofon kako se ne bi čulo šta ona želi da kaže kandidatu.

Očigledno je ova situacija nasmijala Jelenu Karleušu, pa je kroz osmijeh odgovorila Mariji Šerifović: Dosta je više, ovo je zlostavljanje na poslu, samo debela, moram ti reći da imaš jedan problem o kome nisi razmišljala, Jelena je ipak i veća i deblja od tebe. – rekla je Jelena kroz smijeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *