Isplivala gorka istina iz Milijanine prošlosti: Gledaoci su van sebe (Video)

Isplivala gorka istina iz Milijanine prošlosti: Gledaoci su van sebe (Video)

Alen Azarić je sinoć donio odluku da se telefonskim putem uključi u vilu parova i da se obrati Milojku Božiću i njegovoj pedeset i tri godine mlađoj djevojci Milijani. Naime, kako saznajemo izgleda da je Milijana favorit u ovom rijaliti programu.

Alen je iznio nekoliko činjenica, a samo neke je Miljana potvrdila i rekla da su tačne, ostale je negorala. Iznio je jednu zanimljivu informaciju, a tiče se Milijaninog ljubavnog života, ona je kako saznajemo sa svojih 14 godina bila sa jednim starijim gospodinom.

Poslije joj je rekao da ona itekako ima svoju budućnost i da treba da sluša tetku. Istakao je kako zna da je Milijana bila sa sestrićem od Milojka, a nakon toga je zbog pokušaja samoubi.stva završila u bolnici. Otpočeo je da priča  i o Milojku, pa su svi bili iznenađeni:

Milojko ima vanbračnu djecu i oduvijek je volio da živi kao pravi boem. U ovaj razgovor se umiješao još jedan član rijaliti programa Lakić: Kako mislite da je sve ovo normalno, pa Milijana je bila sa svima, sa njegovim sestrićem, pa sa prijateljem. – u čuđenju je rekao Nikola Lakić.

Da je Milijana jako pametna rekla je Izabela:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *