Takmičarka potpuno slomila Karleušu: Pjevačica na ivici suza

Takmičarka potpuno slomila Karleušu: Pjevačica na ivici suza

Jelena Karleuša je ove godine doživjela najveću tragediju svog života, a svi znamo da mislimo na gubitak njene majke. Ona je nakon smti svoje majke poput pravog profesionalca nastavila da obavlja svoje poslovne obaveze, ali sada je vidno emotivnija nego inače.

Jelena u zadnje vrijeme ne može da prikrije svoju emociju kao prije, pa se sve može vidjeti u njenim očima. Ovoga puta je kandidatkinja takmičenja Zvezda Granda pjevala Jeleninu pjesmu pod nazivom Moj dragi, a Jelena je umalo počela plakati na sve to.

Jelena je donijela odluku da kandidatkinji pruži podršku i da aplauz, a onda uputi jako emotivne riječi. Vjerujemo da Ivana Bogićević nije očekivala ovoliko podrške od Jelena, ali svi su mogli čuti kako joj Jelena kaže: Bravo draga moja Ivana, sve čestitke.

Djevojka je iskreno priznala da radi idalje na svom glasu, da se sprema za nastupe, jer želi da postigne mnogo toga. Ona je otkrila da dosta radi i na svom izgledu. Ivana je pred sami ulazak u četvrti krug takmičenja sa pet glasova mogla čuti i nekoliko riječi Jelene Karleuše:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *