Pola estrade nepismeno: Š0kirat će vas kad saznate koliko razreda ima Prijovićka, a tek Vesna Zmijanac, Dara...

Pola estrade nepismeno: Š0kirat će vas kad saznate koliko razreda ima Prijovićka, a tek Vesna Zmijanac, Dara…

Kako saznajemo od profesora poznate pjevačice Jelene Karleuše, ona je bila jedna od najgorih đaka u školi, ali Jelena je bar uspijela da završi srednju školu. Mnoge njene kolegice se ne mogu pohvaliti svojim školovanjem, na primjer Vesna Zmijanac i Aleksandra Prijović imaju samo osam razreda osnovne škole.

Jelena je od trećeg puta završila srednju školu, bila je prava noćna mora svim profesorima, mijenjala je dvije srednje,a na kraju vanredno završila turističku. Prijovićka i Zmijanac nisu uspijele da završe ni trogodišnju srednju jer su svo vrijeme posvetile pjevanju.

Kako smo saznali Aleksandr aće možda zzavršiti školu srednju, jer je njoj ostala još jedna godina. Bili smo u njenoj školi i oni su rekli da je davno digla papire i rekla da planira negdje drugo da se školuje. Ona nije do sada nigdje astavila školu.

Aleksandra je bar planirala da se vrati školi, dok njena kolegica Vesna Zmijanac to nikada nije imala u planu. Osnovnu školu imaju i Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović, Šerif Konjević , Dara Bubamara. Ovi pjevači nemaju srednje škole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *