SkandaI nakon svadbe: Ono što su Marinko i Nikola Rokvić uradili jedan drugom rastužilo cijelu familiju

SkandaI nakon svadbe: Ono što su Marinko i Nikola Rokvić uradili jedan drugom rastužilo cijelu familiju

Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović su bili dugo u vezi, a onda su osjetili da trebaju da urade korak naprijed. Oni su odlučili da jedno drugom pred oltarom izgovore sudbonosno da i da se  u Manastiru Mileševa jedno drugom zareknu na vječnu ljubav dok ih smrt ne rastavi.

Moramo istaći da poznati pjevač Marinko Rokvić, otac od Nikole Rokvića nije bio prisutan na ovom vjenčanju. Kako su svi mediji spekulisali i pisali u to vrijeme, Nikola svog oca nije ni pozvao na crkveno vjenčanje, zato se Marinko nije pojavio.

Nikola je jako ljut na oca, ne znam da li ste upućeni šta je Marinko priredio njegovoj majci Slavici. Kada je jadna žena saznala da je Marinko vara, ona je odmah tog dana spakovala avoje stvari i otišla kod svog sina u stan. – rekao je izvor blizak porodici i dodao: Nikola nije želio oca da vidi na svadbi niti je kada s njim pričao o sovjim planovima.

Kada smo pitali Marinka zašto nije bio na svadbi i da li je istina da nije dobio poziv on je odgovorio: Zašto me zovete, ne zanima me svadba. Pitajte Nikolu šta vas zanima. – rekao je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *