Ana Korać je sada tek gotova: Filip Mijatov, bivši kojeg je nazvala manijakom, ulazi u "Zadrugu"

Ana Korać je sada tek gotova: Filip Mijatov, bivši kojeg je nazvala manijakom, ulazi u “Zadrugu”

Ana Korać je u rijaliti programu u kome se trenutno nalazi donijela odluku d aiznese neke činjenice o Filipu Mijatovu koji ju je prema njenim rijačima zlosta.vljao i proganjao. Ona je FIlipa javnosti prikazala kao psihopatu koji joj nije dao mira, a potom istakla da njih dvoje nikada nisu bili u emotivnoj vezi.

Filip je došao do snimka gdje Ana priča o njemu, pa je odlučio da je raskrinka i na svojim društvenim mrežama, tačnije na svom instagram profilu počeo objavljivati sve istine o Ani Korač. Prema svemu sudeći oni su bili jako bliski i sve što je Ana izgovorila u Zadruzi je laž.

Ona je istakla d ajoj on nije davao novac, ali on je postavio sliku na kojoj se jasno vidi da joj je svakih nekoliko dana slao ozbiljne sume novca. poslije je donio odluku da uđe u Zadrugu i oči u oči se suoči sa Anom. Istakao je da mu je prvi razlog ulaska Ana, a drugi razlog elitna pro.stitucija kojoj se bavila.

On je snimio kratki video i rekao ako ispod njega bude preko 5 hiljada komentara ući će u rijaltii. Ljudi su se angažovali i za jako kratko vrijeme on je imao preko 5 hiljada komentara. Kako je sam istakao odmah su ga pozvali iz pinka i rekli da u subotu ulazi u gore navedeni rijaliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *