Bila je među najzgodnijim pjevačicama 90-ih, a onda je krenula plastičaru: Kad vidite kako sad izgleda, neće vam biti dobro (Foto)

Bila je među najzgodnijim pjevačicama 90-ih, a onda je krenula plastičaru: Kad vidite kako sad izgleda, neće vam biti dobro (Foto)

Jasna Milenković je svima prepoznatljivija po njenom nadimku Jami koji je dobila na samom početku svoje karijere isa njim  se istakla pod ovim nebom. Ona je devedesetih godina se ubrajala u najljepše i najzgodnije pjevačice, a svojim izgledom je plijenila pažnju gdje god da se pojavi.

Ona danas privlači također pažnju gjd egod da se pojavi, ali su ljudi uveliko komentarisali kako više nije ni blizu one prirodne ljepotice koja je nekada bila. Ona je kao i mnoge druge njene kolegice se prepala starosti, pa se podvrgla velikom broju plastičnih operacija.

Ona je na svom licu uradila veći broj operacija, zategla je lice, uradila jagodice, ubrizgala botoks, operasala je čak oči i podočnjake. Pored svog ovog zatezanja ona je odlučila i da doradi svoje usne, sve nabrojane operacije se jasno mogu vidjeti na njenom licu kada uporedite fotografije prije i poslije:

Ovo je sam jedna fotografija poslije operacija, ona je gostovala u poznatoj emisiji pod nazivom In magazin, a poslije tog gostovanja su svi počeli da komentarišu njen izgled u negativnom smislu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *