Gr'udi u prvom planu: Lidija Vukićević stala pored svojih drugarica iz osnovne škole, razlika je nestvarna (Foto)

Gr’udi u prvom planu: Lidija Vukićević stala pored svojih drugarica iz osnovne škole, razlika je nestvarna (Foto)

Ona sada ima 57 godina, ali njoj godine ne mogu ništa, njoj na izgledu i pored tolikih godina zavide mnoge mlađe kolegice. Ona je kao vino, što je starija to bolje izgleda, a kao što samoj fotografiji možete vidjeti riječ je o poznatoj glumici Lidiji Vukičević.

Ona je jako poznata glumica širom regiona. Lidija je jako aktivna na društvenim mrežama, a njena zadnja objava je privukla veliku pažnju i izazvala lavinu komentara. Na toj fotografiji možemo vidjeti da se ona sastala sa svojim prijateljicama iz osnovne škole.

Ovu fotografiju je objavila na svom instagram profilu a opisu istakla kako su se durgarice iz osnovne škole sastale poslije mnogo godina. U nastavku teksta ćete imati priliku da vidite o kakvoj se fotografiji radi, te zašto je ta fotografija privukla toliku pažnju:

Ispod ove fotografije su ljudi nizali komentare i komplimente, pisali su kako se dive Lidijom izgledu, ali i izgledu njenih drugarica: Da li vi starite, ne znam šta vi konzumirate i kako se hranite, ali vi ste svake godine sve ljepši i ljepši. – bio je jedan od komentara ispod ove fotografije.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *