Karleuša promijenila izgled: Pojavila se na snimanju "ZG", niko je nije mogao prepoznati (Foto)

Karleuša promijenila izgled: Pojavila se na snimanju “ZG”, niko je nije mogao prepoznati (Foto)

Jelena Karleuša je od samog početka dvije hiljade i devetnaeste godine postala u žiži interesovanja, a svi znamo da je sve počelo sa navodnom aferom koju je imala sa Ognjenom Vranješem. Nakon te afere zadesila je velika tragedija, smrt njene voljene majke Divne.

Jelena se dugo oporavlja od smrti svoje majke, a svi znamo da je na dan sahrane došla ošišane kose na kratko. Mnogi su komentarisali kako se ošišala da bi izgledala kao Divna, jer je i ona imala takvu frizuru. Izvor blizak Jeleni je tada otkrio da je Jelena sama sebi odrezala kosu, ali su joj sve to poslije frizeri doradili.

Ona je se vratila na snimanje emisije Zvezde Granda, a na zadnjem snimanju se pojavila u nesvakidašnjem izdanju. Pored njene odjevne kombinacije koja je jako izazovna, veliku pažnju je privukla njena nova frizura.

Imat ćete prilike vidjeti da se Jelena na snimanju Zvezda Granda pojavila kao atraktivna plavuša ošišaba na paž. Pogledajte fotografije koje su slikali novinari dok je Jelena se približavala ulazu u studio:

Mi smo navikli da Jelena mijenja svoj stajling, ali kako vam se ovaj dopada?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *