Kćerka Mustafe Nadarevića naslijedila je njegov humor: Ima neobično ime, a tek da vidite kako izgleda (Foto)

Kćerka Mustafe Nadarevića naslijedila je njegov humor: Ima neobično ime, a tek da vidite kako izgleda (Foto)

On je svima poznati glumac, a najviše slave je stekao sa humorističnom serijom pod nazivom Lud Zbunjen Normalan koju su svi pratili. Njegov privatni život je uspio da sačuva za sebe, pa tako nikada u javnost nisu dospjele ni fotografije njegovih članova porodice niti njegovog privatnog života.

Prvu fotografiju je objavila njegova kćerka koja sad aima 28 godina, a njeno ime je Nana. Ona je objavila fotografiju sa svojim ocem i u opisu napisala kako je od svog oca naslijedila smisao za humor, ali ne i gustu kosu.

Mustafa Nadarević (72) u cijelij svojoj karijeri je jako malo pričao o svojoj porodici, a još manje ih javno eksponirao preko fotografija. Njegova kćerka je zato javnosti približila njihove sretne porodične trenutke. Kroz ove fotografije koje se nalaze u cijelom tekstu možete vidjeti koliko on voli svoju djecu.

Njegova Nena se bavi marketingom i jako je uspiješna u svom poslu, trenutno je uposlena u poznatoj Američkoj kući MAC. Njegova starija kćerka Nađa je također i Americi sa svojom majkom Jasnom, prvom suprugom poznatog glumca.

Nanu i sina Ašu Mustafa je dobio u drugom braku sa Snježanom Nadarević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *