Milojko (74) opaIio šamarčinu Milijani (21) uživo u emisiji: Napao njenog ljubavnika zbog tajnog plana, pa mu pozIilo (Video)

Milojko (74) opaIio šamarčinu Milijani (21) uživo u emisiji: Napao njenog ljubavnika zbog tajnog plana, pa mu pozIilo (Video)

Milojko Božić je zajedno sa svojom djevojkom koja je od njega mlađa 53 godine donio odluku da uše u luksuznu vilu koja se nalazi u Zemunu. Cijela javnost je upućena da su njih dvoje u velikoj ljubavi ušli u rijaliti program pod nazivom Parovi.

Kako je mlada Milijana svakim danom sve više i više pokazivala da ne voli Milojka i da gaji simpatije prema ALeksandru Požgaju koji je u gore navedenom rijalitiju, tako je Milojko, najstariji učesnik počeo da gubi živce.

Niko nije očekivao od Milojka ovakvu rekaciju, ali izgleda da  se ni on sam više ne može kontrolisati. U cijeloj situaciji afere između Požgaja i Milijane, Milojko je okrivio Požgaja i fizički nasrnuo na njega. Moramo istaći da je požgaj Milojka uveliko provocirao za stolom govoreći mu da je glup.

Požgaj je Milojku za stolom rekao da nikada neće saznati šta su on i Milijana šaputali. požgaj je čak tu pokušao da poljubi Milijanu, pa je Milojko skočio udario Požgaja a onda se okrenuo i ošamario Milijanu. Pogledajte kako se sve to izdešavalo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *