Pojavio se snimak Karleuše i najzgodnijeg kandidata "ZG": Evo šta rade zajedno, iznenadit ćete se (Video)

Pojavio se snimak Karleuše i najzgodnijeg kandidata “ZG”: Evo šta rade zajedno, iznenadit ćete se (Video)

Jelena Karleuša se vratila svojim poslovnim obavezama, a sve je to pozitivno uticalo na kandidate koji se takmiče u poznatom muzičkom takmičenju pod nazivom Zvezde Granda. Svi znamo da su mnoi kandidati baš Jelenu izabrali za svoju mentoricu.

Jelena je kao mentorica dužna da priprema svoje takmičare kako bi što bolje izveli pjesme i kako bi im ukazala na sve greške koje su do sada radili. Ona je već uveliko počela da ih sprema za sljedeći krug takmičenja, ali sama je istakla da je njena udarna pesnica momak iz Makedonije po imenu Filip.

Jelena je svakom predložila nešto što bi moglo osvojiti članove žirija, jer Jelena jako dobro poznaje svoje kolege i način na koji oni razmišljaju. Na youtube je osvanuo jedan snimak gdje Jelena upravo gore navedenom kandiatu Filipu predlaže šta da uradi te kako da osvoji sve članove žirija.

Pored Jelene kao što sami vidite na snimku se nalazi Ivana koja je mijenjala Jelenu dok je bila odsutna zbog smrti Divne Karleuše. Jelena je sada kao što vidite raspoložena i spremna za rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *