Saša Popović veoma zabrinut: Bosanac se nakon operacije suočava sa novim problemom

Saša Popović veoma zabrinut: Bosanac se nakon operacije suočava sa novim problemom

Mentori se trude svim snagama da spreme svoje takmičare za naredni krug takmičenja, kako bi se pokazali u što boljem svijetlu. Oni njima ukazuju na greške i daju im smjernice na koji bi način mogli da osvoje glasove žirija.

Ovoga puta je Sanel Smolo prošao direktno u sljedeći krug takmičenja Zvezde Granda, a samim tim je opravdao očekivanja svoga mentora Dragana Stojkovića svima poznatog po njegovom nadimku Bosanac koji je čaln žirija navedenog takmičenja.

Nije uvijek sve tako bajno kao što izgleda, Bosanac se prvobitno jako naljutio jer je ovaj takmičar na snimanje emisije došao jako prehlađen, on je smatrao da mu to nije bilo potrebno i da je trebao više pažnje da obrati na svoje zdravlje tokom spremanja za scenu.

Stvarno nema smisla, da li ima smisla da mi svaki put dolaziš bolestan na snimanja. – rekao je Bosanac svom kandidatu. Potom je Saša dodao jednu jako zanimljivu rečenicu:Zašto si ga tako bolesno upustio u svoj stan, mogao si pokupiti nekakvu infekciju. – aludirajući na to da mu je stanje i imunitet poslije operacije opao.

Jako sam se zez..nuo što sam to uradio, u pravu si Saša, ali on će od sljedeće sedmice zaboraviti na te prehlade koje su učestale. – opomenuo je Dragan svog kandidata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *