Filip varao trudnu Prijovićku: Zbog ljubavnice Živojinović umalo ostavio pjevačicu

Filip varao trudnu Prijovićku: Zbog ljubavnice Živojinović umalo ostavio pjevačicu

Filip Živojinović je svoju sadašnju suprugu Aleksandru Prijović varao kako saznajemo od srpskih medija sa jednom atraktivnom manekenkom. Sve se ovo dešavalo kada je Aleksandra bila u odmakloj trudnoći, ali ona je zbog sina donijela odluku da pređe preko svega.

Filip je ovu manekenku uposznao u svom restoranu Tri tačke, ona je svjetska manekenka pa nije ni čudo što mu je tako lako pomutila pamet. Aleksandra je ispočetka bila mirna ali poslije je počela da ludi što Filip hoda  a ona sama sjedi u stanu.

Sve joj je još teže padalo jer je ovo krila od svog svekra i svekrve, nije željela da Lepa Brena čuje za to, jer nije znala šta će da se dogodi. Filip je bio zalužen, mislili smo da će ostaviti trudnu ženu zbog ove, ona mu je naprosto okrenula pamet.

Zapustio je Aleksandru toliko da jednom sedam dana nije kući dolazio niti se javljao. Kada je Aleksandra saznala sve sto posto, rekla mu je da nastavi tako, a ona odlazi i da sina više neće vidjeti, tada se Filip skontao i prestao da se viđa sa manekenkom. – rekao je izvor jako blizak Filipu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *