Nakon gubitka muža, Lepa Lukić naslijedila ogromno bogatstvo, ali njegova porodica ima skandaIozan zahtjev sada

Nakon gubitka muža, Lepa Lukić naslijedila ogromno bogatstvo, ali njegova porodica ima skandaIozan zahtjev sada

Suprug Lepe Lukić je krajem februara nažalost napustio ovaj svijet i otišao na neko bolje mjesto. Njegovo ime je bilo Milan Milanović. Lepa Lukić je svima poznata, ali njen suprugi i nije baš. Njih dvoje su bili u velikoj i dugogodišnjoj ljubavi.

Mnogi su komentarisali kako oni imaju jako skladan brak koji je trajao preko 19 godina, što je danas rijetko da neko ima tako dugotrajan brak a živi odvojeno. Ne znamo da li ste upućeni u činjenicu da je Milan živio u Kanadi, tako je i uspjevao da se sakrije o burnog oka javnosti.

On se nije eksponirao u javnosti nikada, niti je imao želju za tim. On je samo jednom izašao u javnost kada se pojavio na koncertu svoje voljene supruge kao velika podrška. Nakon smrti Lepa lukić je dobila dosta zaostavštine, a kako saznajemo on je sve ostavio svojoj supruzi.

Međutim, sada se ona mora nositi sa problemima koji su se pojavili. Neki rođaci su došli i žele svoj dio imovine kao i svoj udio u firmi koja je poslije smrti prešla na Lepu Lukić i koju ona od tog momenta vodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *