Nakon gubitka muža, Lepa Lukić naslijedila ogromno bogatstvo, ali njegova porodica ima skandaIozan zahtjev sada

Suprug Lepe Lukić je krajem februara nažalost napustio ovaj svijet i otišao na neko bolje mjesto. Njegovo ime je bilo Milan Milanović. Lepa Lukić je svima poznata, ali njen suprugi i nije baš. Njih dvoje su bili u velikoj i dugogodišnjoj ljubavi.

Mnogi su komentarisali kako oni imaju jako skladan brak koji je trajao preko 19 godina, što je danas rijetko da neko ima tako dugotrajan brak a živi odvojeno. Ne znamo da li ste upućeni u činjenicu da je Milan živio u Kanadi, tako je i uspjevao da se sakrije o burnog oka javnosti.

On se nije eksponirao u javnosti nikada, niti je imao želju za tim. On je samo jednom izašao u javnost kada se pojavio na koncertu svoje voljene supruge kao velika podrška. Nakon smrti Lepa lukić je dobila dosta zaostavštine, a kako saznajemo on je sve ostavio svojoj supruzi.

Međutim, sada se ona mora nositi sa problemima koji su se pojavili. Neki rođaci su došli i žele svoj dio imovine kao i svoj udio u firmi koja je poslije smrti prešla na Lepu Lukić i koju ona od tog momenta vodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *