Otejo joj sina: Pjevačica proživjela pravi paka0 sa bivšim suprugom, te otkrila u kakvom su odnosu danas

Otejo joj sina: Pjevačica proživjela pravi paka0 sa bivšim suprugom, te otkrila u kakvom su odnosu danas

Indira Radić je jako poznata pjevačica ona je dugo godina na estradnom nebu, ali svoju karijeru nije uvijek gradila kao sretna žena. Ona je imala jako puno neuspjelih pokušaja u životu, ali je uvijek sve podnosila sa osmijehom.

Novinarima je pričala svoje životne padove kako je ona isticala jer je željela da ljudi koji je vole prate i podržavaju znaju šta se dešava kod nje u životu. Ona je više puta isticala da njen život nije ništa posebno te da je isti kao i mnogi drugi.

Nikada od javnosti nije krila kroz kakvu je patnju prošla nakon razvoda od svog supruga. Kada se razvela on je oteo njihovog sina Severina. Indira danas sa ocem svog djeteta ima dobar odnos, ali se nerado sjeća ovih loših momenata.

Prvo mi je drago što je naš sin uspio u svom životu, što je sagradio svoju porodicu, a drugo mi je drago što smo bivši suprug i ja izgladili sve i što imamo stvarno dobre odnose. Nijedan razvod nije lagan, to znaju oni koji su prošli kroz to, ali bitna je budućnost i sadašnjost gdje je sve u redu. – rekal je Indira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *