Velika afera potresa Breninu porodicu: Majka Aleksandre Prijović zgroz1la sve postupkom, niko nije očekivao od nje to

Velika afera potresa Breninu porodicu: Majka Aleksandre Prijović zgroz1la sve postupkom, niko nije očekivao od nje to

Lepa Brena je dugo godina na estradnom nebu, ali i njena porodica je u velikom centru pažnje. Naime, ništa što se desi u porodici Živojinović se ne može sakriti od javnosti, jer je svaki njihov korak pomno ispraćen od strane medija i kamera.

Svi znamo da s emaksimalna pažnja na porodicu Živojinović skrenula u ono momentu kada je Aleksandra bila trudna, te kada je na svijet donijela malo Aleksandra. Novine su svakodnevno pisale o tome, a poslije i o kupovini kuće od strane FIlipa i Prijovićke.

U porodici je vladala velika euforija zbog dolaska prinove, Lepa Brena i Boba su i prije i poslije poroda dali sve od sebe da pomognu svojoj djeci. Sve zvuči tako idealno kada su Živojinovići u pitanju, ali postoje i oni drugi, kao što su mama Borka, majka ALeksandre Prijović.

Kako saznajemo Borka izbjegava uveliko Lepu Brenu,a  sudeći prema njenim društvenim mrežama ona je u jako dobrim odnosima sa FIlipovom pravom majkom Zoricom. Njih dvije svako svoje druženje redovito obilježe fotografijom koju jedna od njih dvije objavina na društvene mreže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *