Svi na internetu pričaju o prvom nastupu Karleuše: Imala samo 16 godina, a nikad je ne biste ovakvu prepoznali (Video)

Jelena Karleuša je jedna od najpopularnijih pjevačica, a također privlači i najviše pažnje. Što svojim izjavama, što izgledom. Svi znamo njen upečatljiv izgled. Ona šta god da obuče,  ne iznenadi nas.

Nekako je naučila sve to da iznese. Njeni nastupi, koreografije su također specifični.  Vidi se da ulaže dosta truda kako bi sve bilo na nivou.  Kao i većina njenih kolegica, uradila je estetske zahvate.

Kada je vidite kako je izgledala prije, iznenadit ćete se. Isto kao što imate takvu reakciju kada vidite i druge poznate ličnosti prije i poslije estetskih zahvata. Možda ne znate da je Jelena svoju karijeru započela rano. Još sa 16 godina je  imala prvi javni nastup.

Riječ je o nastupu iz 1995. godine : „Poselu 202“ . Tada je Jelena bila veoma mlada, imala je drugačiji stajling. Mnogima je bilo iznenađujuće vidjeti je u takvom izdanju. Tada se jednostavno furala neka drugačija šminka, način oblačenja.

Tada nije imala estetskih zahvata, što je i razumljivo s obzirom da je imala samo 16 godina. Pogledajte i vi nastup Jelene Karleuše i pogledajte kako je to ona izgledala na početku svoje karijere:

Šta kažete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *