Šta se to pojavilo u programu? Jovana i Srđan najavili prilog, a onda se desilo nezamislivo (Video)

Kada snimate uživo emisiju, onda morate da budete spremni da se na istoj mogu naći određeni detalji koji možda nisu očekivani.

Upravo to se desilo u jutarnjem programu kada su Jovana i Srđan najavili prilog. Bilo je riječi o   saobraćajnoj policiji u Topčiderskom parku, a gledaocima je promakao jedan detalj. Ipak mislimo da voditeljima to nije bilo baš prijatno vidjeti, ali dobro.

Na početku emisije je nekoliko ptica proletjelo iznad glave voditelja, a možete pogledati kakav je to detalj kasnije privukao pažnju. Pogledajte najavu i recite šta mislite:

Šta kažete na ovo? Da li ste uopšte primjetili te ptice koje su privukle pažnju ili još neke detalje?  Kao što smo već rekli, u emisijama koje se emituju uživo se znaju naći detalji koji nisu očekvani ili koje nisu željeli da emituju.  Kada se emisija ne snima uživo, onda se ti dijelovi lako mogu da iskruže.

Ovako se desi da gledaoci vide nešto i onda se počne dijeliti društvenim mrežama, gdje izazove komentare. Desi se da emisija kasnije dobije veći broj pregleda nakon emitovanja, baš zbog tih detalja koji se nađu društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *