Ako ga nađete za 5 sekundi vi ste genije: Na slici se nalazi konj, a 8 od 10 ljudi ne može da ga uoči (Foto)

Kakva je vaša moć zapažanja? Pa, možete je provjeriti na ovaj način. U našim člancima smo često donosili razne igrice. Bilo je onih traženja razlika, skrivenih predmeta ili grešaka. Ovaj put trebate da nađete nešto što se dobro sakrilo na slici. Ove igrice su veoma interesantne jer vas potaknu na razmišljanje, a pored toga i zabave.

Ova slika je mnoge zbunila i većina nije pronašla ono što je trebalo. Pogledajte ovu sliku i recite vidite li nešto čudno. Ono što trebate pronaći jeste konja koji se tu sakrio. Na prvi pogled biste rekli da nema nikakvog konja, ali pogledajte malo bolje. Probajte ga naći za manje od pet sekundi, dobro obratite pažnju:

Šta kažete? Da li ste uspjeli da uočite konja? Ako jeste, to znači da imate odličnu moć zapažanja, ako niste, ne brinite jer ni većina nije uspjela u tome. Ako vas interesuje gdje je konj, ispod ćemo dali objašnjenje:

Mnogi su se više fokusirali na put jer su tu očekivali konja, ali njega možemo vidjeti na prozoru. To niste očekivali. Da li ga sada vidite? Sada nije teško.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *