Istresao sos ljute papričice na gaćice svoje zgodne djevojke, a kad ih je obukla uslijedio je ha0s (Video)

Kada vidimo šta sve neke osobe rade zarad popularnosti, zaprepastimo se. Pitamo se šta će sve još uraditi kako bi dobili koji pregled više? Svjedoci smo da ljudi rade mnoge lude stvari zarad pet minuta pažnje.

Obično su to osobe koje nemaju šta drugo za ponuditi, pa onda nađu najlakši način da dođu do popularnosti. To postignu uz ludosti.  Imali ste prilike vidjeti razne snimke gdje neke osobe ugrožavaju svoj život zbog pregleda na Youtube-u.

Isto tako, jedu sve i svašta, rade dosta toga što većini nas ne bi ni palo na pamet. Ovaj momak je želio ispasti smiješan i interesantan svojoj publici. Ryan Hammilton kači snimke na Youtube-u i na taj način stiče popularnost. Nedavno je došao na jednu ludu ideju koju su svi osudili.

On je, vjerovali ili ne, na gaćice svoje djevojke stavio ljutu papričicu.  Riječ je o jednoj od najljućih papričica na svijetu.  Možete zamisliti kako se provela, pogotovo što je to veoma osjetljivo područje.  Zbog svog postupka je odbio mnoštvo negativnih komentara. Pogledajte šta joj je to priredio:

Šta reći na ovo?  Zaista je užasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *