Za 2 dana ćete izbaciti toksine iz vašeg organizma: Napitak sa kojim ćete biti mršaviji i zdraviji

Loše navike koje praktikujemo dovode do toga da se u našem organizmu skupljaju toksini. Evo na koji način ih se možete osloboditi.Dosta puta smo vas savjetovali da se zdravo hranite, pijete dovoljne količine vode.

Smanjite unos soli i masti jer njihov velik unos dovodi do začepljenja krvnih sudova, problema sa bubrezima i sl. Nemojte da unosite vještačke namirnice, pića. Radije se okrenite prirodnim sokovima koji će ojačati vaš imunitet i očistiti vaš organizam od toksina.

Pored toga, prirodni sokovi vam mogu pomoći da izliječite i najteže bolesti. Ubijaju čak i ćelije raka. Pijte sok od cvekle, borovnice, pijte često limunadu, samo bez šećera. Možete dodati med, ako želite. Ovaj prirodni napitak će ojačati vaš organizam, a i očistiti ga od toksina. Evo kako da ga pripremite:

Uzmite četiri čehna bijelog luka, očistite i isjeckajte.  Uzmite dva paradajza, isto to uradite. Dodajte malo limunovog soka. Potom savite u pola litra vode i izblendajte.  Pijte po jednu čašu, ujutru, prije doručka.

Osjetit ćete da vam je organizam u boljem stanju. Probajte i bićete zadovoljni dobijenim rezultatima. Potaći će i vaš metabolizam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *