Muškarci neće moći da se nagledaju: Manekenka ponovo promoviše trend koji otkriva mnogo

Danas je dosta toga trend. Dovoljno je da jedna osoba prošeta to i svi žele sito. Pogotovo kada je riječ o poznatim ličnostima. Njihove radnje, način oblačenja dosta utiču na ostale. Tako da mnogi požele da budu poput njih.  Obično djevojke kada vide kako se oblače neke poznate ličnosti, žele da profuraju taj trend.

Samo što trebate imati na umu da nisu sve kombinacije za  prilike za koje ih namjeravate obući. Ne možete za dnevne varijante oblačiti isto što biste i na večernji izlazak ili nešto drugo. Dali ste primjetili novi trend koji vlada sada kod poznatih ličnosti?

Riječ je o tome da većina njih praktikuje da obuče majice u kojima se vidi donji dio grudi. Sigurno ste to negdje i viđali.  Manekenka Emili Ratajkovski je nedavno obukla jednu takvu kombinaciju koja je mnoge ostavila bez teksta. Na taj način je ispromovisala ovaj trend.

Poznato je da manekenke nose razne stvari i da nemaju baš problem i obući nešto provokativnije. Slažete li se? Muškarci nisu bili ravnodušni na to. Ovdje možete pogledati šta je to ona obukla i privukla pažnju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *