Građevinskog radnika u trgovini izvrijeđala žena, a on joj je očitao lekciju koju će pamtiti do kraja života

Jednog građevinskog radnika je izvrijeđala žena u trgovini, ali joj je on očitao lekciju koju neće zaboraviti: Građevinskog radnika Andyja Rossa iz SAD-a , izvrijeđala je žena nakon što je on prljav ušao u trgovinu. Naravno da svi gledamo da budemo čisti kada izlazimo napolje, ali je on građevinski radnik i tada je direktno s posla ušao u prodavnicu.

Tu se zadesila jedna žena sa svojom osmogodišnjom kćerkom.  Rekla joj je kako se mora obrazovati da ne bi završila kao on i čudno ga pogledala. On joj je na to odgovorio: ” Kao prvo, ja sam veoma obrazovana, prljava osoba.  Završio sam srednju školu, koledž i imam raznih medicinskih certifikata.

Najviše mi odgovara ova profesija i njom se bavim. Zadovoljan sam time jer na neki način pomažem drugima.  Pretpostavljati da zbog svog fizičkog izgleda neko nije obrazovan, zaista nije lijepo.  Kao drugo,  ako svojoj kćerki kažete da mora biti dobra u školi, samo zato jer ja imam tetovaže, zapitajte se koliko će to uticati na njenu kreativnost.

Ponosan sam na svoje tetovaže. Radio sam kao doktor u vojnim operacijama i te tetovaže reprezentiraju moje služenje državi.  Dobro zarađujem, obezbjeđujem porodici potrebno i zadovovljan sam.” Žena je bila posramljena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *