Mladenka mu na svadbi pripremila iznenađenje, a kad je vidio šta je u pitanju nije mogao zadržati suze (Video)

Ova mlada je svom izabraniku priredila iznenađenje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kada ju je ugledao, nije mogao da sakrije suze.

Elizabeth Shoesmith i Scott Shoesmit su se upoznali prije dvije godine, a onda odlučili na brak. Veoma su sretni  i zaljubljeni.  Scot je gluhonijem, ali im ni to nije predstavljalo problem.  Na dan vjenčanja, Elizabeth mu je priredila jedno iznenađenje koje ga je dirnulo.

Nije mogao da vjeruje.  Dok je hodala prema njemu,  znakovnim jezikom mu je pjevala pjesmu. Da, zamislite to. Koliko mora ljubavi postojati da je čak savladala i znakovni jezik kako bi oni lakše komunicirali.   Ova njihova ljubavna priča zaista djeluje motivirajuće i pokazuje da prava ljubav može da prebrodi dosta toga.

Video sa njihovog vjenčanja je pokupio brojne simpatije i nikoga nije mogao da ostavi ravnodušnim.  Ovdje možete da pogledate kako je sve to izgledalo:

Šta kažete na ovo? Svaka joj čast što je  napravila nešto ovakvo, zar ne? Pokazala je koliko ga voli i da gluhonijemost koju on ima neće predstavljati nikakav problem. Bilo bi lijepo kada bi bilo dosta više ovakvo sretnih veza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *