Nismo ni slutili: Evo čemu služi mali džepić na ženskim gaćicama (Foto)

Za dosta toga nismo znali čemu služi.Mislili bismo kako je to tek tako tu i da nema ulogu, zar ne? Poslije slučajno saznamo čemu neki dodaci služe, pa se iznenadimo. Djevojke, da li znate čemu služi džepić na ženskim gaćicama? Imate li ideju?  Taj maleni džepić se nalazi na skoro  svim gaćicama, s unutrašnje strane.

Jeste li se nekada zapitali čemu služi? Pa, on nije tek tako tu, već ima ulogu.  Taj džepić je čisto higijenske prirode i ima ulogu da upija izlučevine, sekrete.

Kada birate donji veš, obratite pažnju da ima ovo.  Isto tako, bitan je materijal. Praktikujte da kupujete donji veš od pamuka. Pamuk je najkvalitetniji materijal. Izbjegavajte sintetiku jer se tako najlakše skupljaju bakterije i gljivice, te lakše dolazi do infekcija.

Pamuk je odličan izbor u ovim vrućim, ljetnim danima. Pa i sami primjetite razliku kada obučete pamučni i sintetički materijal, zar nismo u pravu?   Isto tako, potrebno je da mijenjate donji veš redovno. Pogotovo sada kada se više znojite jer je vruće napolju. Pamuk je odilčan kod toga i bolje ćete se osjećati noseći taj materijal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *