Porodica Šabana Šaulića progovorila o misteriozna dva miliona eura i stavila tačku na tu priču

Sve je potresla vijest  o sm’rti legendarnog Šabana Šaulića.  Poslije njegove sm’rti su krenule razne vijesti vezane za njegovu imovinu.

Srpski mediji su  odmah počeli da  polemišu o njegovoj imovini. Pojavile su se razne informacije o tome gdje je njegova imovina i sl. Znamo da je imao dosta novca, pa je to pokrenulo seriju vijesti o istoj.  Obično kada se nešto desi, pojedinci krenu da otvaraju neke teme.

Teme koje sigurno nisu prikladne i  koje mogu čak porodicu nastradalog da stave u nezgodan položaj. Vijest koja se proširila internetom jeste ta da je Šaban Šaulić  na računu u Njemačkoj sakrio 2 miliona eura. To je izazvalo brojne komentare, krenula je polemika.

Sve to je naravno došlo i do njegove porodice. Njima je veoma teško zbog svega što se desilo, a ovakve vijesti ih samo dodatno uznemiravaju. ” Pustite nas i mog oca na miru. Nedavno sam rekla sve što sam želela reći”- rekla je njegova kćerka Ilda.

Agent koji se brinuo o njegovoj imovini kaže da je to izmišljotina.  Mislimo da stvarno nema smisla raspravljati o njegovoj imovini,  zar nismo u pravu’?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *