Indonezijski novinar postao hit na Balkanu, a kad mu vidite ime shvatit ćete i zašto (Foto)

Ovaj indonezijski  novinar je posta hit zbog  svog imena i prezimena.  Zove  se,vjerovali ili ne, Tito Bosnia. Često imamo prilike čuti neka neobična imena, pa se pitamo kako su ih te osobe dobile, znaju li značenje i sl.  Veliku pažnju je privukao  novinar CNBC-a koji se zove Tito Bosnia.

Njegova slika se dijelila društvenim mrežama i kako je to očekivano, izazvala veliku pažnju i komentare. Kao što je i očekivano,  počele su šale na društvenim mrežama. Jednostavno, nije mogao da prođe nezapažen.  Vjerujemo da bi mu bilo čudno što je postao hit i što je tako puno ljudi za kratko vrijeme čulo za njega.

Pretpostavljamo da su ga već pod tim imenom i prezimenom počeli da šalju poruke. Znamo kakvo su ljudi, vole da se šale.  On sigurno da ne shvata zbog čega je to tako. Nije poznato kao je dobio ime, ali svakako da je interesantno čuti da se neko zove baš ovako.

Da je neko s naših prostora, rekli bismo da su njegovi voljeli Tita i Bosnu, ali je već drugo pošto je riječ o osobi koja živi tako daleko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *