Kolinda u nikad kraćoj lepršavoj haljini: Internet se usijao, je li moguće da jedna predsjednica nosi 0vo (Foto)

Predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović svojim izgledom uvijek ostavlja bez teksta. Njen način oblačenja ne prolazi nezapaženo. Mnogi će se složiti da je Kolinda zaista lijepa žena i pohvalit će neke njene odjevne kombinacije.

Neke odjevne kombinacije možda nisu nailazile na pohvalu, ali većina jeste. Kolinda baš zna kako privući pažnju na sebe,a opet izgledati dobro. Na ovom događaju se pojavila u skroz drugačijem izdanju. Ona je bila pozvana u  ambasadu  SAD-a smještenu u Zagrebu, zbog proslave američkog dana nezavisnosti.

Zvanice su ovom prilikom trebale da se obuku u stilu 50-ih jer je to bila tematska zabava. Za tu priliku je Kolinda obukla lepršavu haljinicu na tufne, a stajling upotpunila tašnom i kožnom jaknom. I sa mačkastim naočalama za sunce. Njeno izdanje izazvalo je mnoštvo komentara na internetu, a ispod možete vidjeti kako je to ona izgledala:

Da li vam se dopada njen izgled i slažete li se da je odgovorila na temu zabave? Moramo dodati da je slika podijeljena na društvenim mrežama i da opet ima mnoštvo komentara. To bi bilo i očekivano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *