Poveo djevojku u tržni centar, a kad je shvatila šta joj je spremio, rasplakala se pred svima (Video)

Jedan mladić je priredio pravo iznenađenje svojoj djevojci. Nije vjerovala šta vidi… Prosidbe su zaista lijepi događaji. Neki će se odlučiti da to prirede u nekom privatnom krugu, dok se neki odlučuju da  zaprose svoju djevojku javno. Priređuju razne iznenađenja i u to uključe veliki broj osoba. Zavisi šta vam se dopada.

Neke osobe bi voljele da budu zaprošene na taj način, a neke bi opet voljele da budu zaprošene bez nekih nastupa. Zato, muškarci, malo bolje se informišite o tome kako bi vaša djevojka željela da bude zaprošena.  Možda planirate neki veliki događaj, a ona bi radije nešto manje javno.

To možete na lak način saznati. Samo se malo potrudite. Jedan mladić je svoju djevojku odlučio da zaprosi na jedan drugačiji način. Oni su ušli u tržni centar, a radnici su počeli da plešu.

Djevojka je mislila da je to dio neke promotivne kampanje, nije mogla ni pretpostaviti da je njoj priređeno. Onda je u jednom trenutku on kleknuo na koljena. Djevojka je bila uzbuđena.  Pogledajte i vi kako je sve to izgledalo:

Kako vam se čini njegova prosidba?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *