Muškarci pali u trans: Alka Vuica se skinula u 58. godini i pokazala čime raspolaže (Foto)

Alka Vuica je zapalila internet svojom provokativnom slikom.  Alka Vuica je jedno vrijeme  bila veoma popularna. Vjerujemo da znate neke od pjesama koje je pjevala.  Bila je i voditeljica, imali smo je prilike viđati često u medijima.  U zadnje vrijeme je ne viđamo baš često, povukla se, ali je nedavno vratila svu pažnju na sebe.

Jedna slika je napravila pravu pometnju i izazvala brojne komentare i reakcije. Naime, Alka Vuica je nedavno proslavila 58. rođendan.   Mnogi su se složili da ona i sada  izgleda lijepo i da je zgodna.  Alka se očigledno dobro osjeća u svojoj koži.

To pokazuje i njena objava na društvenim mrežama. Alka je objavila sliku u toplesu i zapalila internet.  Bilo je raznih komentara.  Što se tiče pozitivnih komentara,  mnogi su napisali kako je zgodna i da baš lijepo izgleda. Podržali su njen potez.

Ipak, bilo je  i onih koji nisu podržali njen potez i mislili su da je pretjerala s ovim, te da joj ne priliči s obzirom na njene godine.  Pogledajte kako to Alka Vuica izgleda:

Šta mislite o ovom? Podržavate ili ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *